Burger wołowy z warzywami

Przepis
Składniki:
  • 1 opakowanie burgera wołowego Grill House
  • kilka sztuk ogórków konserwowych
  • kilka sztuk młodych ziemniaków
  • 1 cukinia
  • kilka sztuk boczniaków
  • 1 pomidor 
  • kilka plastrów sera żółtego
  • 2 bułki do hamburgerów
Przygotowanie:

Ugotowane ziemniaki kroimy na ćwiartki, a cukinię na plastry. 


Warzywa, boczniaki i mięso grillujemy z obydwu stron. Bułkę grillujemy, aż się zarumieni.


Ogórki konserwowe i pomidora kroimy na plasterki. 

 

Na jedną część bułki kładziemy cukinię, boczniaki, plastry pomidora, grillowane mięso oraz plaster żółtego sera. Następnie przykrywamy drugą częścią bułki. 

 

Danie serwujemy z grillowanymi ziemniakami.

 

Inne przepisy

Szaszłyki z wołowiną i warzywami

Soczyste szaszłyki z karkówki