Mięso
KARKÓWKA MARYNATA PAPRYKOWA

KARKÓWKA MARYNATA PAPRYKOWA


Masz apetyt na klasykę? Wybierz starannie wyselekcjonowane plastry soczystej karkówki, otulone paprykową marynatą. Kwintesencja tradycyjnego smaku i wygodna forma podania.

Pozostałe produkty
BEKON W STYLU ANGIELSKIM MARYNATA PIEPRZOWA

BEKON W STYLU ANGIELSKIM MARYNATA PIEPRZOWA


Niech Twoje kubki smakowe oszaleją z zachwytu! Bekon w stylu angielskim to część schabu z boczkiem, otulona aromatyczną, pikantną maryna pieprzową. Przekonaj się, że soczystość różne ma oblicza.

BOCZEK GRILLOWY

BOCZEK GRILLOWY


Cenisz klasykę? 
Wybierz plastry boczku wieprzowego bez skóry, w marynacie ze starannie dobranych przypraw. Po upieczeniu do chrupkości, w smaku dominują nuty papryki, cebuli i pieprzu.

Boczek rolowany

Boczek rolowany


Masz apetyt na przekąskę w klimacie barbecue? Wybierz zamarynowane plastry boczku,  wyraziście przyprawione czosnkiem, papryką i pieprzem, nawinięte na poręczne, bambusowe patyczki. Smacznie i praktycznie!

BOCZEK MARYNATA SŁODKO-PIKANTNA

BOCZEK MARYNATA SŁODKO-PIKANTNA


Przygotuj się na wyjątkowe doznania smakowe z boczkiem w marynacie słodko-ostrej. Idealny balans słodyczy i ostrości sprawia, że każdy plaster to soczysta uczta dla podniebienia.

BOCZEK MARYNATA CZOSNKOWO-IMBIROWA

BOCZEK MARYNATA CZOSNKOWO-IMBIROWA


Doskonałe, soczyste mięso w wygodnych plastrach: boczek w intensywnej marynacie czosnkowej z subtelnym akcentem imbiru. Połącz wygodę grillowania z prostotą serwowania! 

BOCZEK MARYNATA ŚLIWKOWA

BOCZEK MARYNATA ŚLIWKOWA


Soczyste, kruche i aromatyczne mięso to podstawa grillowego menu. Odkryj połączenie, w którym tradycyjny smak boczku znakomicie komponuje się z owocową słodyczą śliwek. 

Karkówka rolowana

Karkówka rolowana


Masz ochotę na smaczną i poręczną grillową przekąskę? Zamarynowany i wzbogacony aromatyczną mieszanką przypraw plaster karkówki, nawinięty na patyczek bambusowy, to świetny wybór!

Mix Grillowy

Mix Grillowy


Grillowe połączenie idealne? Boczek wieprzowy bez skóry, schab wieprzowy oraz karkówka! W opakowaniu znajdziesz po dwa plastry każdego rodzaju mięsa. Delektuj się nimi w ulubionej konfiguracji.

Karkówka grillowa

Karkówka grillowa


Lubisz kruche i soczyste mięso? Koniecznie spróbuj znakomitej karkówki w plastrach. Dzięki specjalnej kompozycji przypraw, po ugrillowaniu zyskuje ona intensywny, lekko pikantny smak.

KARKÓWKA MARYNATA CZOSNKOWO-IMBIROWA

KARKÓWKA MARYNATA CZOSNKOWO-IMBIROWA


Czas na prawdziwy rarytas: soczystą karkówkę w bogatej marynacie czosnkowej, z delikatnym akcentem imbiru. Plastry możesz wygodnie ułożyć na grillu, by już za chwilę cieszyć się pełnią smaku.

KARKÓWKA MARYNATA SŁODKO-PIKANTNA

KARKÓWKA MARYNATA SŁODKO-PIKANTNA


Soczysta karkówka w plastrach, w idealnie skomponowanej marynacie słodko-ostrej. To doskonały wybór dla miłośników intensywnych smaków, ceniących charakterne połączenia.  

Burger z warzywami

Burger z warzywami


Połączenie mięsa wołowego i warzyw w proporcji 80/20, wysoka zawartość białka oraz naturalne przyprawy pozwolą Ci wygodnie stworzyć grillowe dzieło kulinarnej sztuki. Zaskocz gości aromatycznym połączeniem smaków!

STEK WOŁOWY MARYNATA PAPRYKOWO-ZIOŁOWA

STEK WOŁOWY MARYNATA PAPRYKOWO-ZIOŁOWA


Wyśmienity stek z udźca z najwyższej jakości wołowiny. Marynowany w mieszance z papryczek, pieprzu, oregano i chilli... Symfonia smaków, dedykowana koneserom wołowego mięsa!

STEK WOŁOWY MARYNATA BAŁKAŃSKA

STEK WOŁOWY MARYNATA BAŁKAŃSKA


Masz ochotę na smakowe odkrycie? Wybierz inspirowany kuchnią bałkańską stek z udźca wołowego najwyższej jakości. W marynacie dominują smaki cebuli i czosnku, delikatnie podkreślone ziołami. 

TOMAHAWK MARYNATA PROWANSALSKA


Tomahawk wieprzowy to najwyższej jakości stek, przygotowany ze schabu z kością żebrową. Soczysty, kruchy i aromatyczny, marynowany w mieszance prowansalskich ziół, kojarzących się z Francją. 

TOMAHAWK MARYNATA BASKIJSKA

TOMAHAWK MARYNATA BASKIJSKA


Soczysty stek wieprzowy ze schabu z kością żebrową. Marynata bazuje na baskijskiej kompozycji papryki i pieprzu, podkreślającej głębię smaku. To doskonały wybór dla wielbicieli ostrzejszych wrażeń kulinarnych.

ROLADKI SRIRACHA

ROLADKI SRIRACHA


Przekonaj się, jak smakują parzone roladki z mięsa wieprzowego i drobiowego. Ich sekretem  jest specjalnie skomponowany zestaw  przypraw ziołowych, nadających daniu wyjątkowy, egzotyczny smak.

Roladki meksykańskie

Roladki meksykańskie


Lubisz meksykańskie smaki? Spróbuj parzonych roladek z mięsa wieprzowego i drobiowego o oryginalnym aromacie. Dzięki użyciu wielobarwnej mieszanki ziół i przypraw, danie to jest wybitnie pyszne.

SZASZŁYK WIEPRZOWY Z WARZYWAMI

SZASZŁYK WIEPRZOWY Z WARZYWAMI


Soczyste, delikatne mięso z szynki zestawione z kawałkami zielonej papryki oraz białej cebuli, obsypane mieszanką ziół i przypraw. Odkryj połączenie, w którym każdy kęs jest pełen smaku.

CEVAPCICI JALAPENO

CEVAPCICI JALAPENO


Cevapcici to cenione przez smakoszy aromatyczne mięso wieprzowo-wołowe, z ognistym charakterem papryczek jalapeno i nutą czosnku. Poczuj klimat wyjątkowej kuchni, inspirowanej smakami krajów bałkańskich. 

CEVAPCICI W STYLU KAUKASKIM

CEVAPCICI W STYLU KAUKASKIM


Odkryj soczyste mięso wieprzowo-wołowe, które wyjątkowy aromat zawdzięcza unikalnej kompozycji przypraw i dodatków: papryczek, pomidorów, czosnku, natki pietruszki i kolendry. Kaukaska inspiracja na Twoim grillu? Koniecznie!

Żeberka grillowe

Żeberka grillowe


Masz ochotę na szybkie co nieco? Wybierz wieprzowe żeberka grillowe z nutą wędzonej śliwki, które gotowaliśmy przez 5,5 godziny w temperaturze 85°C. Dzięki temu na grillu lub w piekarniku przygotujesz je ekspresowo.

Żeberka wołowe  w sosie pieczeniowym

Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym


Wyśmienite, delikatne i kruche żeberka wołowe w sosie pieczeniowym, przyrządzone metodą wolnego gotowania przez 8 godzin w temperaturze 80°C. Metoda ta pozwala na zachowanie esencji dania i sprawia, że mięso na grillu szybko staje się miękkie.

Żeberka wołowe  w sosie winnym

Żeberka wołowe w sosie winnym


Soczyste i kruche żeberka wołowe, gotowane w sosie winnym z rozmarynem. Dzięki metodzie wolnego gotowania w temperaturze 80°C w ciągu 8 godzin, żeberka wystarczy tylko opiec na grillu, by cieszyć się pysznym smakiem.