Mięso
Karkówka grillowa

Karkówka grillowa


Lubisz kruche i soczyste mięso? Koniecznie spróbuj znakomitej karkówki w plastrach. Dzięki specjalnej kompozycji przypraw, po ugrillowaniu zyskuje ona intensywny, lekko pikantny smak.

Pozostałe produkty
BEKON W STYLU ANGIELSKIM MARYNATA PIEPRZOWA

BEKON W STYLU ANGIELSKIM MARYNATA PIEPRZOWA


Niech Twoje kubki smakowe oszaleją z zachwytu! Bekon w stylu angielskim to część schabu z boczkiem, otulona aromatyczną, pikantną maryna pieprzową. Przekonaj się, że soczystość różne ma oblicza.

BOCZEK GRILLOWY

BOCZEK GRILLOWY


Cenisz klasykę? 
Wybierz plastry boczku wieprzowego bez skóry, w marynacie ze starannie dobranych przypraw. Po upieczeniu do chrupkości, w smaku dominują nuty papryki, cebuli i pieprzu.

Boczek rolowany

Boczek rolowany


Masz apetyt na przekąskę w klimacie barbecue? Wybierz zamarynowane plastry boczku,  wyraziście przyprawione czosnkiem, papryką i pieprzem, nawinięte na poręczne, bambusowe patyczki. Smacznie i praktycznie!

BOCZEK MARYNATA SŁODKO-PIKANTNA

BOCZEK MARYNATA SŁODKO-PIKANTNA


Przygotuj się na wyjątkowe doznania smakowe z boczkiem w marynacie słodko-ostrej. Idealny balans słodyczy i ostrości sprawia, że każdy plaster to soczysta uczta dla podniebienia.

BOCZEK MARYNATA CZOSNKOWO-IMBIROWA

BOCZEK MARYNATA CZOSNKOWO-IMBIROWA


Doskonałe, soczyste mięso w wygodnych plastrach: boczek w intensywnej marynacie czosnkowej z subtelnym akcentem imbiru. Połącz wygodę grillowania z prostotą serwowania! 

BOCZEK MARYNATA ŚLIWKOWA

BOCZEK MARYNATA ŚLIWKOWA


Soczyste, kruche i aromatyczne mięso to podstawa grillowego menu. Odkryj połączenie, w którym tradycyjny smak boczku znakomicie komponuje się z owocową słodyczą śliwek. 

Karkówka rolowana

Karkówka rolowana


Masz ochotę na smaczną i poręczną grillową przekąskę? Zamarynowany i wzbogacony aromatyczną mieszanką przypraw plaster karkówki, nawinięty na patyczek bambusowy, to świetny wybór!

Mix Grillowy

Mix Grillowy


Grillowe połączenie idealne? Boczek wieprzowy bez skóry, schab wieprzowy oraz karkówka! W opakowaniu znajdziesz po dwa plastry każdego rodzaju mięsa. Delektuj się nimi w ulubionej konfiguracji.

KARKÓWKA MARYNATA CZOSNKOWO-IMBIROWA

KARKÓWKA MARYNATA CZOSNKOWO-IMBIROWA


Czas na prawdziwy rarytas: soczystą karkówkę w bogatej marynacie czosnkowej, z delikatnym akcentem imbiru. Plastry możesz wygodnie ułożyć na grillu, by już za chwilę cieszyć się pełnią smaku.

KARKÓWKA MARYNATA PAPRYKOWA

KARKÓWKA MARYNATA PAPRYKOWA


Masz apetyt na klasykę? Wybierz starannie wyselekcjonowane plastry soczystej karkówki, otulone paprykową marynatą. Kwintesencja tradycyjnego smaku i wygodna forma podania.

KARKÓWKA MARYNATA SŁODKO-PIKANTNA

KARKÓWKA MARYNATA SŁODKO-PIKANTNA


Soczysta karkówka w plastrach, w idealnie skomponowanej marynacie słodko-ostrej. To doskonały wybór dla miłośników intensywnych smaków, ceniących charakterne połączenia.  

Burger z warzywami

Burger z warzywami


Połączenie mięsa wołowego i warzyw w proporcji 80/20, wysoka zawartość białka oraz naturalne przyprawy pozwolą Ci wygodnie stworzyć grillowe dzieło kulinarnej sztuki. Zaskocz gości aromatycznym połączeniem smaków!

STEK WOŁOWY MARYNATA PAPRYKOWO-ZIOŁOWA

STEK WOŁOWY MARYNATA PAPRYKOWO-ZIOŁOWA


Wyśmienity stek z udźca z najwyższej jakości wołowiny. Marynowany w mieszance z papryczek, pieprzu, oregano i chilli... Symfonia smaków, dedykowana koneserom wołowego mięsa!

STEK WOŁOWY MARYNATA BAŁKAŃSKA

STEK WOŁOWY MARYNATA BAŁKAŃSKA


Masz ochotę na smakowe odkrycie? Wybierz inspirowany kuchnią bałkańską stek z udźca wołowego najwyższej jakości. W marynacie dominują smaki cebuli i czosnku, delikatnie podkreślone ziołami. 

TOMAHAWK MARYNATA PROWANSALSKA


Tomahawk wieprzowy to najwyższej jakości stek, przygotowany ze schabu z kością żebrową. Soczysty, kruchy i aromatyczny, marynowany w mieszance prowansalskich ziół, kojarzących się z Francją. 

TOMAHAWK MARYNATA BASKIJSKA

TOMAHAWK MARYNATA BASKIJSKA


Soczysty stek wieprzowy ze schabu z kością żebrową. Marynata bazuje na baskijskiej kompozycji papryki i pieprzu, podkreślającej głębię smaku. To doskonały wybór dla wielbicieli ostrzejszych wrażeń kulinarnych.

ROLADKI SRIRACHA

ROLADKI SRIRACHA


Przekonaj się, jak smakują parzone roladki z mięsa wieprzowego i drobiowego. Ich sekretem  jest specjalnie skomponowany zestaw  przypraw ziołowych, nadających daniu wyjątkowy, egzotyczny smak.

Roladki meksykańskie

Roladki meksykańskie


Lubisz meksykańskie smaki? Spróbuj parzonych roladek z mięsa wieprzowego i drobiowego o oryginalnym aromacie. Dzięki użyciu wielobarwnej mieszanki ziół i przypraw, danie to jest wybitnie pyszne.

SZASZŁYK WIEPRZOWY Z WARZYWAMI

SZASZŁYK WIEPRZOWY Z WARZYWAMI


Soczyste, delikatne mięso z szynki zestawione z kawałkami zielonej papryki oraz białej cebuli, obsypane mieszanką ziół i przypraw. Odkryj połączenie, w którym każdy kęs jest pełen smaku.

CEVAPCICI JALAPENO

CEVAPCICI JALAPENO


Cevapcici to cenione przez smakoszy aromatyczne mięso wieprzowo-wołowe, z ognistym charakterem papryczek jalapeno i nutą czosnku. Poczuj klimat wyjątkowej kuchni, inspirowanej smakami krajów bałkańskich. 

CEVAPCICI W STYLU KAUKASKIM

CEVAPCICI W STYLU KAUKASKIM


Odkryj soczyste mięso wieprzowo-wołowe, które wyjątkowy aromat zawdzięcza unikalnej kompozycji przypraw i dodatków: papryczek, pomidorów, czosnku, natki pietruszki i kolendry. Kaukaska inspiracja na Twoim grillu? Koniecznie!

Żeberka grillowe

Żeberka grillowe


Masz ochotę na szybkie co nieco? Wybierz wieprzowe żeberka grillowe z nutą wędzonej śliwki, które gotowaliśmy przez 5,5 godziny w temperaturze 85°C. Dzięki temu na grillu lub w piekarniku przygotujesz je ekspresowo.

Żeberka wołowe  w sosie pieczeniowym

Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym


Wyśmienite, delikatne i kruche żeberka wołowe w sosie pieczeniowym, przyrządzone metodą wolnego gotowania przez 8 godzin w temperaturze 80°C. Metoda ta pozwala na zachowanie esencji dania i sprawia, że mięso na grillu szybko staje się miękkie.

Żeberka wołowe  w sosie winnym

Żeberka wołowe w sosie winnym


Soczyste i kruche żeberka wołowe, gotowane w sosie winnym z rozmarynem. Dzięki metodzie wolnego gotowania w temperaturze 80°C w ciągu 8 godzin, żeberka wystarczy tylko opiec na grillu, by cieszyć się pysznym smakiem.